Za XBOX Serije X Hitro Polnilnik z Dvojno napajalno postajo Polnilnik+2pcs Polnilna XBOX Serije X Controller Baterije Stander Krmilnik

Dobavljivost: Na zalogi

€14.67 €9.83

Opis izdelka

Opis:

Značilnosti

Baterijo za Xbox Serije S/X: baterija Za ponovno polnjenje ima 2 zmogljivosti 600mAh, ki je bolj trajno kot druge 500mAh izdelkov.Ko je polna, jo bomo ohranili 4-5 ur dolžina(vsaka baterija).

V primerjavi z enkratno uporabo AA baterij, to je baterija za ponovno polnjenje lahko shrani več denarja in bi velik prispevek k okolju.To polnilno postajo, ki je bil nadgrajen za podporo Xbox Serije S/X krmilniki.

Krmilnik za igre Polnilnik Kazalnik: Ta krmilnik polnilec za Xbox je Indikatorska lučka LED, lahko preverite napolnjenost baterije vaš Xbox Serije S/X controller kadarkoli.Baterije indikator na sprednji strani zaslona na svojo polnilno postajo za Xbox, rdeča LED polnjenje kazalniki zameno za zeleno enkrat krmilniki so popolnoma napolnjena.

Baterija Zaščita: s Tem polnilnikom je polnjenje zaščita.Ko je baterija popolnoma napolnjena, vam ni treba skrbeti za poškodbe krmilnika, tudi če ga pozabite, da odstranite baterijo v uri.

Polnilnik Postajo in 2 Polnjenje Načinov: oblikovali Smo ta polnilec za Xbox, da so stand funkcijo, in prvotni namen je bil, da shranite vaš Xbox krmilnik, ko vam ni treba, da se napolni.Ob istem času, lahko z lahkoto našli, ko jo potrebujete.Ker je vsak del je posameznik, je lahko zaračuna en krmilnik v času, ali celo samo na baterije.

Specifikacije:

Specifikacija:

Vrsta:Dual Controller Polnilnik Dock

Združljiv:Za Xbox Serije S/X controller

Zmogljivost baterije:2 x 600mAh

Čas Polnjenja :2-3 Ure

Čas Delovanja:4-5 Ur(Vsaka Baterija)

LED Indikator polnjenja :Rdeče Svetlobe

Popolnoma Napolnjena, LED-Indikator:Zeleno Luč

Vhodna Napetost :DC 5V

Paket Je Vključeno:

1 x Controller Polnilnik Dock

2 x Baterije

1 x Tip-C Napajalni Kabel

  • S USB: Da,
  • Številka Modela: Za XBOX Serije S/X Controller
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: centechia
  • MicroSoft Model: xbox
  • Združljiv Znamko/Model: Microsoft

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Podobni izdelki

Najboljši