Tuya ZigBee 3.0 Smart Stikalo Rele Modul 1/2 Banda Mini DIY Smart Stikalo Glas Daljinski upravljalnik Deluje Z Alexa googlova Domača stran

Dobavljivost: Na zalogi

€18.88 €9.63

Opis izdelka

Tuya ZigBee 3.0 Smart Stikalo Rele Modul 1/2 Banda Mini DIY Smart Stikalo Glas Daljinski upravljalnik Deluje Z Alexa googlova Domača stran

Opis:

1.Ta pametni Tuya ZigBee 3.0 modul je zasnovan z ZigBee 3.0 protokol posebej, združljiv z Tuya ZigBee vozlišče(tudi Smartthings、PH*ILI*ES H*UE ECHO PLUS podpira), da se zavedaš celotno povezavo vaše hiše,a res dobro zamenjavo za nestabilno Wi-Fi.

2.ZigBee 3.0 protokol z mini design oblačila za stensko stikalo polje ,in enostavno skrijete v svoje skrite steno preklopnik svoje tradicionalne stikalo brez vpliva na vaše izvirno dekoracijo slog, da bi bilo pametno,da svoje naprave, zadnji power on/off smart preobrazba in pretvorbo večini koli izdelki, združljivi s pametnimi tisti;tradicionalne stikalo in to smart modul lahko deluje samostojno, brez vmešavanja. (Prosimo, potrdite, ali velikost izdelka tekme svoje preklopnik pred nakupom)

3.Omogoča prostoročno glas in brezžično daljinsko upravljanje;podpora Amazon Alexa googlova Domača stran Yandex glasovni nadzor in Pametno Življenje in Tuya App nadzor na pametne telefone z ZigBee 3.0 hub potrebna in povezan.

4.Glede na stanje stabilno omrežje ali ne omrežju ZigBee 3.0 stikalo modul je res nenadomestljiva mora združiti z ZigBee prehod v obliki doma LAN,NIČ VEČ SKRBI, no in šibko omrežja,enostavno dobiti nadzor prek priključene naprave tako dolgo, kot je stabilno ZigBee signala;Omogoča bolj naprave, povezane prek ZigBee kot WiFi protokola;Smartthings podprte za to ZigBee stikalo modul posebej.

5.Novo dodan gumb za ponastavitev na stikalo modul za enostavnejši reset način kot prej, prevzemite popoln nadzor nad priključene naprave s števci, urnike in odštevanje (1/5/30 minut, 1 uro, itd.) s Pametno Življenje in Tuya App; delež nadzor z družino in prijatelji za dodatno udobje.

1. Ta izdelek sprejema PC plastične lupine, ki je močan in odporne na obrabo, negorljiv, pritisk odporni, varčevanja z energijo in trajne.

2. Class1 varnosti design, vgrajene v IC nadzor čip, anti-kratek stik, anti-prenapetostna, anti-preobremenitev, nad temperaturo zaščite.

3. Uporaba PFC visoko učinkovitost dejavnikov, visoko učinkovitost in varčevanje z energijo, visoko moč izkoristek tečaja, brez onesnaževanja na omrežje

4. Izhodni način: konstantni izhodni tok, za dobro izvedbo.

5. Vhodne in izhodne žic morajo uporabljati gume kable, ki so odporni na visoke in nizke temperature in niso enostavno starosti.

6. Odprite zaščita vezij: če izhodno vtičnico je odprta, brez obremenitev.Običajni vnos na vhodu.Izdelka ne bo poškodovan.

7. Kratkostična zaščita: Če izhodno vtičnico je nenormalno, je izhod pozitivne in negativne poljaki so kratko vezati.Ta izdelek bo vključite kratkostična zaščita deluje in ne povzroči trajne poškodbe zaradi te nepravilnosti.

8. Zaščita pred preobremenitvijo: Ta izdelek je konstantnim tokom design, in izhodni tok bremenski bo ostanejo nespremenjene v zasnovo območja.Ko je izhodna obremenitev presega design območju, izdelek država

Specifikacije:

Vhodna napetost: 110V - 240V/AC

Izhodna moč: 300W/kanal

Učinkovitost dela: 85%

Konstantnim tokom natančnost: 5%

Faktor moči: >0.95

Velikost izdelka: 48*50*21 mm

Pakiranje polje: 60*55*30 mm

Teža izdelka: 58g

Paket Je Vključeno:

1 * Smart Stikalo Rele Modul

1 * navodila za uporabo

Opombe:

1. To je Zigbee smart modul stikalo, ki se morajo uporabljati v skladu Zigbee prehod razdelilnika z Zigebee protokola.

2. Namestitev naj opravi usposobljen električar v skladu z lokalnimi predpisi.

3. Skrbite, da bo naprava zunaj dosega otrok in proč od vode, vlažno ali vroče okolje.

4. Namestite napravo stran od močnih signalov souroes, kot so mikrovalovna owen, ki lahko povzročajo prekinitve signala za posledico nenormalno delovanje devica.

 • Podpora: ZigBee/Tuya
 • Faktor moči: >0.95
 • Učinkovitost dela: 85%
 • Izhodna Moč: 300W/kanal
 • Članice Zbora: Ready-to-Go
 • Certificiranje: Noben
 • Konstantnim tokom natančnost: 5%
 • Vhodna Napetost: 110V - 240V/AC
 • Združljivost: Vsi Združljivi
 • Blagovna Znamka: choifoo
 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Fotoaparat Opremljen: No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Podobni izdelki

Najboljši